" align="CENTER" height="0" width="0">
N A A
kite belum MERDEKA :D
Monday, August 22 @ 8:40 PM |

" HAHA , trial da abes ! aku merdeka ! " ( kata2 sorang student  form3 tadi jam 2 petang lepas keluar dari dewan pekse ) ngehngehngeh ! aku pun tak tau sape . tapi yang pasti dak laki . HAHAHAHA ! Sory Guys . kiter org da abes trial yow ! tinggal menunggu kedatangan Exam PMR bulan 10 ni je lagi yow . HEHEHE :D so , Kiter Belum MERDEKA lagi yerk :p arini arin nak share sal ape yg da jadi sepanjang trial ni kat umah arin . whats going on me .. hehehehe :D tengok aa ..


hahaha :D ni bilik aku sepanjang aku trial . memang tak dew mase na ngemas . mak aku cakap macam tongkang pecah . hehehehe :D anak dara sape la ni ... huihhuihhuih :p


lepas exam korunk tengok la !!!! kemas ... kau ade ? hihihihih :D 

Hot Stuff  :p


huih ! label meja aku ni . hehehe :D selokk , peace !


dokumen penting ! ta bawak jumpe cikgu . u all senyap2 masok dewan pekse ta de mende ni . aq hambat mu org kuor :D ngehngehngeh ..



hine nyer rase . pencil box lawo dan jelita jd barang larangan . 
haptuih ! 
terpakse gune plastik :D hee ~


jadual pekse yow ! hehe :D


beg yang aku gune dari fes day sampai ari jumaat ...
 peristiwa penting dan bermakna :D hehehehe .. 
( selowk :p )


beg yang arini aku bwak sbb buku banyak sgt . sow , terpakse sumbat sume buku lam beg ni . huhuhuhuhu :D nak tumpang skali ? kehkehkeh :D


buku2 yang aku baca sepanjang trial ni . banyak lagi p aku maleh na ngakut ke bawah . huhuhu :D bace banyok2 law ta pat A ta taw la ..


kertas2 soalan trial :D 


PAPE PUN , CONGRATS U ALL . LEPAS DA TRIAL . WISH U ALL THE BEST EXAM BETUL NANTI ( 04 10 11 ) 






Older Post | Newer Post
Landlord

Arin for short.
Feel free to be here gaiss ^.^

Happy 6th Anniversary Blogshut! Much love for you, my Dear! ❤ 20Nov2010 - 20Nov2016 :)

Check It Out!

Diary NAA's

Twitter: @rinrzk_

Instagram: @azreenamiera

Older Entries


Say something :)


Addicts To




Click here!



Credits!

Template by : Mieyra | Biela
Full Edited : RinAmyra
Image From : we❤it

Best View at GOOGLE CHROME!