" align="CENTER" height="0" width="0">
Helianthus.
manusia (",)
Wednesday, October 12 @ 3:44 PM |

Assalamualaikum :)
hyeee .. lame tak posting ! ngee ~ pape pun arin nak ucapkan tahniah kat sume PMR candidates coz dah selamat jawab exam >,< cmne ? oke ? senang x ? umm , bagi org cam arin ni takat 50-50 je la .. arin ni bukan la dalam kategori yg bijak pandai cam org laen . oke oke , berbalek pada title kite td " manusia (",) " actually nak cakap pasal situasi pas abes exam ni .. hum ,, ouh ... boring giler !! ta taw nk wat pe ..! kalau sebelum exam dulu , belambak2 homework ! ase bosan jugak sbb cikgu non-stop kc paper . yela .. cikgu nk soh kiter senang jwb nnt .. kot ade soklan yg lebey kurang masuk ,, ye dok ? time tu dalam aty membuak2 da ase nak cepat abes exam .. tak tahan da ni !!! ergrr , bile da abes exam pown dtg jugak penyakit bosan ni .. bile arin citer kat umi arin , dy kater " biasalah .. manusie .. " hum , mengena sgt la tu ngan entry kiter arini .. bukak fb .. huh .. NOTHING !  ym , tade owg on9 .. yela arin nyew ym ckit je membe .. bab 2 xde owg on9 .. masuk arini dh 2hari buat MC sndr .. hehe :D esok arin pegy la .. kene hantar buku teks ni ha .. huhu :p


ni ustazah zakiah bagi ..
kad ucapan , dy bagi sebelum exam :)
dalam tu tertulis :
to - nur azreen amiera
3terampil

The best of luck with your exams !!!
And remember Allah is always with you ...

SELAMAT 
MENGHADAPI
 PEPERIKSAAN !!!

from - ustazah zakiah kadir
(sory , tak clear )

ni pencil box cikgu bagi mase majlis titisan ilmu :)
( tapi start taun ni tak ley bwak masuk mende ni even plastik skalipun)

dis from tecer puteri ..
( skunk ni ade ni je , sebelum ni skali ngan muffin comel ladybug ! )

oke , gtg ! byebye , salam ~






Older Post | Newer Post
Landlord

Arin for short.

Happy 6th Anniversary Blogshut! Much love for you, my Dear! ❤ 20Nov2010 - 20Nov2016 :)

Check It Out!

Diary NAA's

Twitter: @rinrzk_

Instagram: @azreenamiera

Older Entries


Here's Your Words💋


Helianthus✿




Click here!



Credits!

Template by : Mieyra | Biela
Full Edited : Azreen Amiera
Image From : we❤it

Best View at GOOGLE CHROME!