" align="CENTER" height="0" width="0">
N A A
poket dah kering !
Tuesday, October 25 @ 10:55 PM |


Assalamualaikum , hyep sume sume sume ! lama da arin ta posting .. cam bese , pc rosak ! wawawa . hurm , da seminggu ta pegi skola . honeymoon meyh :p hikhik . nyampah ! yela , pegy skola pun nak buat ape kan . pekse da abes so goyang kaki kat umah sambil mengering kat poket ni ha ...! burrr :p
oke oke balek pada entry kte utk arini . hehe :) 

 poket dah kering ! 

berhabisan duit untuk belik komik ?! wth >.<
stat minat komik sejak MACIK Zahariah Masrur tu bawak p skola . giler ! dekat lime puluh hinggit abes .
bg arin 50 tu bnyk ler der .. stakat komik 2 3 bijik habes arin bantai duet sampai kering , haish ! 

arin nak share ngan korang komik yang arin dah khatam 
( molek sgt .. Quran tak khatam2 lg komik boley plak dy khatam , burgrr WTH ! )


ni komik yang fes skali arin beli 
( Andainya Dia Di Kafe Ini )
ni citer die pasal minah ni nak cari pakwe ensem n matang .
sebab budak kat sekolah minah ni perangai cam budak2 so die p keje kat kafe yg ramai pelayan ensem kat situ , seterusnya nak tau beli n bace la sendiri .. hehe , tak mahal RM 7.50 je .. drpd beli novel tebal yg amat tu ( buang karen je bace ) baik bace ni .. ngerkk ~ tah pape ~



( Jiwa 16 jilid 2 )
ni citer pasal pompuan yg nak jd penyanyi ...
halahh .. maleh nak citer , p buku ni best . ni jilid 2 tak beli jilid 1 sebab first time beli mane la tau komik ni ade jilid2 .. ngeh2 .. harga tak mahal , hwahwahwa . tujuh hinggit lima posen je .. ngee ~
berminat beli la . arin share je kat sini bukan PROMOTE !
< share ngan promote tu same ke ? hehe >
watever :p


( Hot Gimmick 3 5 7 8 )
citer dy ade sampai jilid 12 .. tapi arin tak jumpe jilid2 yang laen tu ..
sebab citer ni best , 
so maen lompat jela bace .. hehe .. law yg ni tolak singgit la dari komik tadi .. hee ~



( Si Lokek Yomogi ! )
komik ni citer sal budak yang lokek .. tau lokek ? >> kedekut <<
hehe .. ni die ade 4 jilid .. arin terbeli jilid 3 so bace jela .. wee ~



( Lompatan 1/6 )
ni citer dy sal bebudak yang duduk kat kuaters ..
die citer sal persahabatan n blablabla .. happy bace komik ni sebab die sal budak budak :)



( Teman Sang Puteri )
tak tau citer ni sal pe ta bace pun lagi .. baru nak habiskan buku ' Lompatan 1/6 '
huhu :)



p/s : entry kali ni cume nak kongsi same2 .. sebab .. sebab arin da tade citer na buatttt !! hehehe :D
gambar ni pun curi kat google .. camera rosak da .. ta ley pakai ! wawawa ~
btw , thnx for all readers .. bubye ! Selamat Malam (-,-)zzz .. wee ~
~ salam ~






Older Post | Newer Post
Landlord

Arin for short.
Feel free to be here gaiss ^.^

Happy 6th Anniversary Blogshut! Much love for you, my Dear! ❤ 20Nov2010 - 20Nov2016 :)

Check It Out!

Diary NAA's

Twitter: @azrnamra

Instagram: @azreenamiera

Older Entries


Say something :)


Addicts To




Click here!



Credits!

Template by : Mieyra | Biela
Full Edited : RinAmyra
Image From : we❤it

Best View at GOOGLE CHROME!