" align="CENTER" height="0" width="0">
N A A
Aku Rindu Kau !
Tuesday, November 8 @ 1:53 PM |

sentimental entri today . hurm , hari ni arin nak luahkan satu perasaan yang .. um .. tak tau nak cakap camne .. sunyi sangat rase ( T_T ) kalau kau tengah baca entri aku sekarang ni aku nak cakap yang aku rindu sangat kat kau ! dulu kau selalu ada time aku perlukan someone untuk citer citer itu ini . walaupun kite jarang jumpe tapi kau la kawan aku yang paling memahami sekali .. but now kau dah jarang text aku .. bukan jarang memang dah tak pernah . aku minta maaf kalau last mesej aku kat kau tu buat kau terasa hati . kite membe SELAMAnye , rite ? aku rindu kau la , kawan (-.-) aku tujukan lagu ni khas untuk kau :)


ni lagu favourite kite . aku tau kau  still ingat sebab kau ade share kat wall . ape ape pun aku harap friendship kite kekal selamanye :) syg kau <3 jauh but still dekat di hati , hum ( annoying )

p/s : maaf ! nama dirahsiakan :D HEHE 







Older Post | Newer Post
Landlord

Arin for short.
Feel free to be here gaiss ^.^

Happy 6th Anniversary Blogshut! Much love for you, my Dear! ❤ 20Nov2010 - 20Nov2016 :)

Check It Out!

Diary NAA's

Twitter: @azrnamra

Instagram: @azreenamiera

Older Entries


Say something :)


Addicts To




Click here!



Credits!

Template by : Mieyra | Biela
Full Edited : RinAmyra
Image From : we❤it

Best View at GOOGLE CHROME!