" align="CENTER" height="0" width="0">
N A A
Putus Kawan :p
Tuesday, November 8 @ 2:45 PM |

hey hey ! hari ni arin nak share something yang arin rasekan agak keterlaluan bagi sesiapa yang ade membe tapi buat membe macam KB dia . hey ape nie ?! teruk . kalau kau betul betul kawan , kau takkan buat kawan kau macam robot yang tak ada perasaan . contoh la : arin ada sorang membe ni . dia nie kekadang time tengah banyak mulut .. i mean bila time dia in good mood .. macam macam dia nak ckp .. macam semua yang terbuku kat hati dia , dia nak cakap . kadang kadang tu rasa menyampah and meluat giler ! xtually tak suka nak citer benda camni kat orang tapi .. benda benda camni la bile bile masa je boleh memutuskan friendship kite , betul tak ? 





ade satu hari tu mase tengah buat keje kat bengkel .. 
ade satu soalan tu arin tak faham then arin tnye die ,
arin : wei , camne ni erk ? aku tak faham la .
? : hish kau ni tu pun tak reti . senang je ! buat la sndr . 
(  then pandang ke arah lain dengan lagaknye )

KEDEKUT ILMU BETUL MINAH NI !!

TO YOU : wei ! kalau aku reti tak de la aku tanye kau . oke fine kau nak berjaya sesorang . go ahead !
takde sape nak halang . tapi kate org kan sharing is caring . tapi kau , ade ?

p/s : maaf kalau entri kali ni agak kasar bahasanye .. 






Older Post | Newer Post
Landlord

Arin for short.
Feel free to be here gaiss ^.^

Happy 6th Anniversary Blogshut! Much love for you, my Dear! ❤ 20Nov2010 - 20Nov2016 :)

Check It Out!

Diary NAA's

Twitter: @rinrzk_

Instagram: @azreenamiera

Older Entries


Say something :)


Addicts To




Click here!



Credits!

Template by : Mieyra | Biela
Full Edited : RinAmyra
Image From : we❤it

Best View at GOOGLE CHROME!