" align="CENTER" height="0" width="0">
Helianthus.
Soalan Untuk Saya :)
Thursday, November 10 @ 10:32 PM |


Assalamualaikum (",)
saya ditag untuk game ni oleh Mizaa rakan di blog . thanks dude . oke , jom tengok ape soalan dan juga jawapan untuk soalan tu . 

RULES


1. You must post these rules .
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal .
3. Answer the questions the tagger set for you in their post . And create eleven new questions for the people you tagged to answer .
4. You have to choose 11 people to tag and link them on the post .
5. Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER .
6. No tag back !
7. No stuff in the tagging section " YOU ARE TAGGED IF YOU READING THIS " YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY , TRUST ,WITH ALL HONESTLY) have tagged 11 people .



11 Things About Arin
1.  Just CALL ME arin 
2.  15 years
3.  Study kat SMK Bukit Rangin Kuantan
4.  Suka semua makanan yang cuma my UMI masak ,, yummy :p
5.  Tak suka binatang yang berbulu .. terUTAMA sekali KUCING !
6.  Tak suka pada si PENIPU 
7.  Sayang family arin sgt sgt
8.  Sayang kawan kawan arin sgt sgt
9.  Tak ramai kawan tapi mereka yang sedia ada sentiasa dengan arin 
     walau dalam suka & duka
10. Arin suka Hello Kitty (",)
11. Single but NOT AVAILABLE 


Awesome Question !
1. Lagu apa yang korang suka sekarang ?
2. Anak yang ke berapa dalam keluarga ?
3. Tengah buat apa tu ? * HAHA -.-
4. Sila upload gambar bestfriend korang .
5. Facebook ke blogger ?* pilih cepat pilih .
6. Suka warna apa ?
7. Apa hadiah yang diharapkan bila tiba hari lahir korang ?
8. Siapa yang paling penting dalam hidup korang ?
9. Pernah cakap sorang-sorang tak ?
10. Korang ada admire ?
11. Blackberry atau IPhone ? * Pilih nak mane satu .


Awesome Answer !
1.  Janjiku - Sofaz , HEHE (-,-)
2.  Kedua
3. Jawab soalan game ni la , huhu >,<
4.   my besties , SHIDA .
5.   blogger la yunk :) I dah tak perlu khidmat FACEBOOK anymore . 
      hehe , gurau je :D syg lg ,
6.   Pink ! tapi BIRU still pujaan aty kuh :p
7.   Saya tak pernah berharap apa yang orang nak bagi . MAAF :3
8.   UMI kiter la . cayunk umi >,<
9.   HEHE :D selalu sgt . especially depan cermin . wawawa :D
10. Of Coz .. not ! HEHE . tak tau >.<
11. Tak reti nak jawab sebab 2 benda alah tu pun saya tak kenal . MAAF :3


Questions For My Buddies !
1.   nama manja korang ?
2.   samting yang korang tak suka giler2 ?
3.   sape yang selalu sakitkan hati korang ?
4.   rancangan TV yang korang suka giler2 ? (annoying)
5.   kalau disuruh buat pilihan korang pilih KAWAN atau BF/GF  ? (shit*)
6.   korang suka melayu / korea / hindustan / indonesia ?
7.   pet yang korang paling suka ? 
8.   ciri-ciri korang yang orang selalu puji ?
9.   apa yang korang tak suka tentang diri korang ?
10. ciri-ciri future partner korang ? ( JERK*)
11. annoying tak soalan-soalan ni ? ( jujur


I've Tagged You In This Game Buddies , Answer Me !


p/s : Jawab la ea . Tiada Paksaan Untuk Kalian :) sekadar suke suke . huhu . Bye Bye !





Older Post | Newer Post
Landlord

Arin for short.

Happy 6th Anniversary Blogshut! Much love for you, my Dear! ❤ 20Nov2010 - 20Nov2016 :)

Check It Out!

Diary NAA's

Twitter: @rinrzk_

Instagram: @azreenamiera

Older Entries


Here's Your Words💋


Helianthus✿




Click here!



Credits!

Template by : Mieyra | Biela
Full Edited : Azreen Amiera
Image From : we❤it

Best View at GOOGLE CHROME!