" align="CENTER" height="0" width="0">
Helianthus.
1001 tanda tanya ಠ_ಠ
Tuesday, December 13 @ 10:42 PM |


Assalamulaikum . Selamat malam uols !
hum , malam ni entry arin mengenai 1001 tanda tanya ಠ_ಠ . tak lari daripada gambar yang tertera kat atas ni . segala privacy arin tutup . kalau ada yang tahu pasal ni arin minta maaf . cuma nak merungkaikan segala tanda tanya ni . status ni milik seorang lelaki . sorry sbb curi tanpa kebenaran anda :) "npe aty ni snang utk mndpt cinta??? n knpe aty ni mdah utk dipermainkn n dkecewakn?? org ckp cinta tu indah tp npe mesti ad ksdihan. kkecewaan?? :'( "   arin nak tahu jugak knpa ye org slalu pertikaikan cinta ? knpa org slalu tak setia pada cinta dia , mcm org dlm status ni ? dan banyak lagi tanda tanya yang perlukan jawapan ! and one more , arin nak sgt sgt tahu pasal ni , if you still love him or her you will not find another love . in fact , you will to wait for him or her even for a million years though ! thats why la arin ada ckp dalam satu entry arin hari tu kan . ' aku tak percaya cinta ' cewwah ! cam lagu liyana jasmay plak ! huhuhu :D oke oke , berbalik pada entry kita malam ni . kalau cinta kenapa mesti macam ni erk ? ouh god ! arin tak tau nak ckp mcm mane . kalau tak suka cakap tak suka . jangan buat org tu mengharap . kesian kat dia . tapi kalau org yang mencintai seseorang tu betul-betul mengharapkan cinta si dia knpa tak buktikan dan buat dia percaya yang anda betul cintakan dia ! herhh , bluwelkkkk ! apa aku ckp ni . jerk + annoying giler ! huh ! arin tak tahu tentang ni tapi hari tu arin ada baca satu blog kakak ni .. for me , kakak ni dalam dilema ! dia cerita semua yang terbuku kat hati dia tu . dia macam tak boleh terima yang dia dah clash ! tapi takde lagi entry dia mengatakan yang dia akan bunuh diri sbb cinta ! Alhamdulillah :) harap dah takde kes mati bunuh diri sbb cinta . oke :) melainkan mati krna cintakan yang Maha Esa mcm yang dkt negara2 perang sana tu . sanggup mati drpd kluar dr Islam . thats mean mereka mati krna cinta tapi cinta tu cinta pada Yang Esa :) begitu juga dgn kita , kan ? hum , arin tak follow blog kakak tu . tapi arin slalu follow news dia . oh ya ! tak lupa juga , try tengok pengomen status ni .. yang arin kotakkan dgn warna merah tu . " kalau tak nak dikecewakan , serahkan cinta tu pada Allah "  yess ! thats right ! serahkan cinta tu pada Allah . kalau jodoh .. tak ke mana sayang ! jodoh pertemuan ajal maut semua Allah yang tentukan . kita hanya merancang , betul tak ? oke la , gtg . byebye uols ! Assalamualaikum n have a nice night :)



p/s : maaf ! entry kali ni agak annoying bagi sesiapa yang tak berminat mengenai persoalan isi hati . blog ni hanya untuk berkongsi pendapat . segala yang baik datang dariNYA dan yang buruk itu dari diri ini sndr :) terima kasih .




Older Post | Newer Post
Landlord

Arin for short.

Happy 6th Anniversary Blogshut! Much love for you, my Dear! ❤ 20Nov2010 - 20Nov2016 :)

Check It Out!

Diary NAA's

Twitter: @rinrzk_

Instagram: @azreenamiera

Older Entries


Here's Your Words💋


Helianthus✿




Click here!



Credits!

Template by : Mieyra | Biela
Full Edited : Azreen Amiera
Image From : we❤it

Best View at GOOGLE CHROME!