" align="CENTER" height="0" width="0">
N A A
NFM (≧◡≦)
Friday, December 2 @ 12:59 AM |

assalamualaikum . 
dah lama tak post . aq malas . hehe :) aq selalu skodeng mana mana blog , facebook , twitter .. kebanyakannye semua talk about LOVE ! aq sendiri pun tataw kenapa mesti cinta ! aq tak main la cinta2 . sebab aq sndr pun tak pernah menghayati cinta . kapel pernah tapi cinta , aq tak tau ! aq malas la nak jadi cam membe aq . menangis sebab BOYFIE ! cukup syg sbg TEMAN TAPI MESRA ! tak lebih dari tu bagi aq . aq ni ala ala jiwang karat juga . tapi tade la sampai hidup bagai dalam drama . malam ni aq punya entry is NFM (≧◡≦) tak payah dok pikir benda alah pe NFM tu . secret garden ar law ngan arin . okay okay , blog ni kata nothing secret . tapi personal tetap personal yea . yang nothing secret tu apa yang arin nak share ngan sume org macam lagu lagu ke . poem , ngumpat2 and etc . aq sayang NFM tahap gaban . aq simpan muka kau yea NFM , dalam diary aq ! sedia maklum , ngee ~ one more , aq nak bagi tau yang Facebook aq lame punye dh tak pakai . aq dah buang jaoh2 ! buka sekali sekala pun untuk amek gambar gambar yang tertinggal and sekarang aq tinggal kat tempat baru . tapi aq ta approve ye org yang tak mengenali diri ini . yeah2 , semua dah sedia maklum bila buka itu Rin Nfm ! aq cuma malas nak menyerabutkan kepala otak . penat nak layan org giler . tak faham bahase . oke la , malas nak mengarut . hewhewhew (╯3╰)  salam .


Older Post | Newer Post
Landlord

Arin for short.
Feel free to be here gaiss ^.^

Happy 6th Anniversary Blogshut! Much love for you, my Dear! ❤ 20Nov2010 - 20Nov2016 :)

Check It Out!

Diary NAA's

Twitter: @azrnamra

Instagram: @azreenamiera

Older Entries


Say something :)


Addicts To




Click here!



Credits!

Template by : Mieyra | Biela
Full Edited : RinAmyra
Image From : we❤it

Best View at GOOGLE CHROME!