" align="CENTER" height="0" width="0">
Helianthus.
9 subjek :)
Sunday, February 12 @ 5:37 PM |

assalamualaikum , hey hey ! watsup ? :)
giler best makan ABC kat Sg.Isap Jaya td . eh eh erm , takde la sedap ngat . hehe :) tapi sebab dah terlalu kering tekak , sodap la jadinye :D lagi lagi cuaca ngah panas ! memang sesuai sgt la . hikhok ! entry arin yang ketiga untuk hari ni . yeah ! cam loklak jew :peace ! hokehoke . entry kali ni nak citer sal 9 subjek yg mungkin arin amek untuk SPM 2013 nnt !


Bahasa Melayu
Bahasa Inggeris
Matematik Moden
Sains
Sejarah
Pendidikan Islam
Matematik Tambahan
Prinsip Perakaunan
Ekonomi Asas

setakat ni , oke la belajar . nak nak +math . sekali miss class kompem jadik cam cacing kepanasan lam kelas . betul tak ? arin A math masa PMR tak semestinya boleh A +math . but , insyaAllah . i'll do better than before for da next exam . pernah skali arin miss kelas +math . time tu diorang belajar alpha beta ( ignore ejaan ) , arin tak faham n tak tau camne nak buat . ada formula pown tak tau guna . last last , arin jumpa cikgu n .. dah tau la nak wat camne an :) wee ~ so korang , ni arin nak bagi nasihat .. cehceh ( konon nak bg nasihat ) hukhuk . jangan skali pown miss kelas kelas yg penting camni . kalau nak ponteng pown amek la waktu PJ ke .. haha ! marah cikgu Mazuin ! wakaka :p erm , cikgu cikgu yg ngajar sume sporting . nak nak cikgu Zuraida , cikgu subjek sains we all . dia bukan jenis street n tegas n blablabla . but , dia giler baik n terus terang ! tade sorok sorok . cakap sesuatu tu straight to da point jep . yelah , belajar subjek sains , macam macam pendedahan yang we all kena tau . tu la yang best bila belajar ngan cikgu yang ada pengalaman . cam cikgu zuraida cakap , cikgu yang dah tua cam dia tak malu doh nak cakap straight bagai . ace kalau cikgu muda , mesti malu . yedop ? ( cikgu yang cakap ea , bukan rekaan semata mata ! ) huhu . hoyeah , penat menaip . nak rehat esok sekolah !! mak aii .. malas giler ! ponteng sehari boleh tak ? ngee ~ oke bye . assalamualaikum !




Older Post | Newer Post
Landlord

Arin for short.

Happy 6th Anniversary Blogshut! Much love for you, my Dear! ❤ 20Nov2010 - 20Nov2016 :)

Check It Out!

Diary NAA's

Twitter: @rinrzk_

Instagram: @azreenamiera

Older Entries


Here's Your Words💋


Helianthus✿




Click here!



Credits!

Template by : Mieyra | Biela
Full Edited : Azreen Amiera
Image From : we❤it

Best View at GOOGLE CHROME!