" align="CENTER" height="0" width="0">
N A A
cam best je =.=
Sunday, February 12 @ 5:03 PM |

assalamualaikum ! hellop bloggers tershenta ! wee ~
erm , hari ni arin nak share ngan uols about .. dis !



arin tak pandai nak cakap cakap sal kamera ni . yang arin tau ni kamera nikon . yeah , tak minat pown . just suka suka bila orang suka . ersh ! wth . best ke jadi photographer ni ? cam best . kat skola pown dah ada kelab photographer . tapi setahu arin nak join kena ada kamera . erm , nak join camne . mane ada duit nak beli benda alah mahal gini ! haish . 


p/s : kalau ada duit , arin pown nak ! 
tak pandai guna buat hiasan kat umah . 
orang ada kita pown ada jugak . wee ~ :) 
oke oke , gtg ! bye . assalamualaikum !




Older Post | Newer Post
Landlord

Arin for short.
Feel free to be here gaiss ^.^

Happy 6th Anniversary Blogshut! Much love for you, my Dear! ❤ 20Nov2010 - 20Nov2016 :)

Check It Out!

Diary NAA's

Twitter: @azrnamra

Instagram: @azreenamiera

Older Entries


Say something :)


Addicts To




Click here!



Credits!

Template by : Mieyra | Biela
Full Edited : RinAmyra
Image From : we❤it

Best View at GOOGLE CHROME!