" align="CENTER" height="0" width="0">
Helianthus.
Dia merah , Dia comel :)
Wednesday, February 29 @ 7:56 PM |

hey uols ! hehe >.< assalamualaikum . hokeyh , saje saje online hari ni sebab esok test satu paper je lagi . wee ~ so hari ni arin nak share dengan uols about ...

 Dia merah , Dia comel :) 

bukan orang and bukan jugak pet . amaran ! uols tak perlu kata ...

"you takde taste la !" 

"annoying nyewww !"

"jerk !" or wateva !

its up to me oke :) 
just scroll down with smile ! peace >.<




Hyundai Getz i10 :)
Dia merah , Dia comel .
Simple But Nice (",)
arin cop no.plat NFM143 !
haha ! berangan lebey . yelk :p


p/s : taste aku tak sebape . 
aku just suka yang simple but still look nice :) yeah !
hey , no.plat tu penting ! hahah .
insyaAllah , banyok duit kang , yang ni aku yang PUNYA !
wahaha . oke , gtg . bye ! assalamualaikum .




Older Post | Newer Post
Landlord

Arin for short.

Happy 6th Anniversary Blogshut! Much love for you, my Dear! ❤ 20Nov2010 - 20Nov2016 :)

Check It Out!

Diary NAA's

Twitter: @rinrzk_

Instagram: @azreenamiera

Older Entries


Here's Your Words💋


Helianthus✿




Click here!



Credits!

Template by : Mieyra | Biela
Full Edited : Azreen Amiera
Image From : we❤it

Best View at GOOGLE CHROME!