" align="CENTER" height="0" width="0">
N A A
Jangan Kutuk Malaysia !
Friday, February 24 @ 8:31 PM |


KLIK SINI !
Assalamualaikum . hey guys ! okeyy , straight 2 da point yeah . TL Twitter Blog penuh dengan update KUTUKAN n SINDIRAN dari pihak yang tak berpuas hati dengan keputusan Malaysia di kelayakan Olimpik 2012 pusingan ketiga . 22 Februari 2012 di Stadium Nasional Bukit Jalil , Malaysia tewas dengan Jepun 4 - 0 . hey sayang , dieorang bukan saje saje la nak buat buat kalah . tak bole pikir ke . sape tak nak bola Malaysia p Olimpik ! korang tak pandai main , kaki bangku ! ade hati nak kutuk kutuk , tuihhh ! nak sangat menang hang la p turun padang sana ! huh , aku plak nih yang jadik sawan >.< kita sepatutnya support diaorang bukannya jatuhkan semangat diaorang . hurm , malas nak cakap banyak banyak pasal ni . kang jadi lain plak . aku bab maki hamun kat sini boleh tahan :) hah , mampus . oke la . uols , form4 SMK Bukit Rangin yang nak amek test next week ! gud luck yaw ! do your best okeyy :) ameen ~ cikgu kata , jangan hampakan cikgu :) insyaAllah .. assalamualaikum :)




Older Post | Newer Post
Landlord

Arin for short.
Feel free to be here gaiss ^.^

Happy 6th Anniversary Blogshut! Much love for you, my Dear! ❤ 20Nov2010 - 20Nov2016 :)

Check It Out!

Diary NAA's

Twitter: @rinrzk_

Instagram: @azreenamiera

Older Entries


Say something :)


Addicts To




Click here!



Credits!

Template by : Mieyra | Biela
Full Edited : RinAmyra
Image From : we❤it

Best View at GOOGLE CHROME!