" align="CENTER" height="0" width="0">
Helianthus.
Untitled
Friday, February 17 @ 4:31 PM |

Assalamualaikum :)
takyah intro bnyk bnyk skunk , oke . wuhuuu :p
rase nak cakap cakap . luah luah . rasa ini !!
( mengarut )
*sigh*


hari ni , hari jumaat . skola . masa first , Ekonomi Asas then Sejarah . lepas rehat Prinsip Akaun ! *annoying* first period with Cikgu Zahuara giler best blajar ngan dia . rasa nak suruh dia ngajar sampai abes skola je hari ni ! ta street n giler lawak . masa Ekonomi Asas la masa yg paling TAK BUAT arin NANT0K !! yuhuu :) mmg ta bley and ta rasa mengantuk langsung la sbb suara cikgu tu giler kuat . maaf - takde la sampai giler . hanye kuat :) wahaha :D dulu masa arin form 2 , dia tengah mengajar kat kelas 5Arif , dengar pai kelas arin . SEBUTIR - SEBUTIR ! time dia tengah marah la . wey , bagus arh dpt Cikgu cmni ! baru semangat nak belajar ! ye dok ? kalau cikgu yg slow ... je , giler mampus arh aku tydo lam kelas ! ngwawawa ! lagi se cikgu , Cikgu Zaharah . Cikgu BM . cikgu ni pun best , sebab dia ajar satu ... satu ... ha , baru la bebudak faham . law ajar laju laju , mapuh budok dok pahang ! haha :D ye tak ? erm eh eh , citer sal cikgu plak . sory cikgu ~ terMENTION lak nama cikgu kat sini :) wee ~ actually , arin tataw ape motif arin update hari ni . arin just nak berCERITA . huhuhu :) sekarang rasa cam tade pendirian je . yelah , baru sekejap tadi cikgu kasi ceramah tak rasmi dalam mase 10minit . cikgu suruh belajar betul betul . SPM penentu masa depan . result PMR tu cikgu kabo tak gune pon ! " ko 8A PMR sekalipun , tapi kalau SPM ko teruk orang tak nak pakai la ko wat amek keje " masa cikgu cakap tadi aku punya la semangat , dalam aty kater " balik umoh aku nok study banyok banyok ! " hurm , pastu balik rumah je , pah ceroh dok study . beli buku banyak banyak wat PEKASAM ! welk :p sekarang ni , salah satu azam yg aku list an yg aku nak buat sgt sgt . seriously ! aku nak buang tabiat aku yg suka berangan lam kelas ! tu je wat mase skunk ! aku tak ley arh , law diam diam lam kelas aku suka khayal . engat mende la umi masak kat umah . balik umah pasni nak buat pe and etc . dari dulu doh gitu , padan arh sokmo kena soal ngan Cikgu Asma , cikgu Prinsip Akaun we all . soalan trang tang tang cakap sal jurnal am , leklek aku pegi jawab jurnal khas . lam aty nak jawab doh ni jurnal am . pastu cam bodo je pegy jawab jurnal khas ! cam loklak jew ! wou :p hurh , nampak sgt la . tapi wat masa sekarang tade lg keketaraan lam subjek2 baru yg arin belajar . semua oke , tade senang mane and tade susah mane . kire 50-50 la :) hurm , oke la uols . giler penat hari ni . gtg ! bye . assalamualaikum :)




Older Post | Newer Post
Landlord

Arin for short.

Happy 6th Anniversary Blogshut! Much love for you, my Dear! ❤ 20Nov2010 - 20Nov2016 :)

Check It Out!

Diary NAA's

Twitter: @rinrzk_

Instagram: @azreenamiera

Older Entries


Here's Your Words💋


Helianthus✿




Click here!



Credits!

Template by : Mieyra | Biela
Full Edited : Azreen Amiera
Image From : we❤it

Best View at GOOGLE CHROME!