" align="CENTER" height="0" width="0">
Helianthus.
Novelicious : Cinta Kontrak
Saturday, March 24 @ 6:45 PM |


assalamualaikum , hey guys ! aku malas dok pot-pet pot-pet tak sudah sekarang ni. So .. erm , hari ni aku nak share dengan uols about novel yang baru aku perabeh an pembacaannya tadi . huahuahua ! citer dia aku cakap kau , ohsem giler siot ! aku tak tahu la kau ada jiwa macam aku ke idok .. tapi aku baca novel tu jelas terbayang scene di guana .. aku malas nak copycatdog sinopsis dia so aku cakap sesikit jela kat sini .. oke , arh . malas la pulak rasa nak menaip . uols nak tau pi beli novel ni , hang baca la novel ni sampai muntoh daroh ! wahwahwah . tapi aku nak cakap kau dia punya hero .. pergh !! walaupun tak ditunjuk dalam novel tu .. aku dapat bayangkan muka dia camna wahai Muhammad Danial Franz si cicak kobeng ! bermata biru , kacukan Melayu-Perancis ! aku tak copycatdog mana mana muka actor , hanya aku dengan Allah je tahu macam mana gambaran muka Danial . auww ! heroin dia pulak , Nur Alia Airysha . mak aii aku cakap kau brutal gila . aku sampai terkekek kekek sesorang baca buku ni . tak tahan aku ngan perangai dia . pakai tudung labuh baju labuh tapi perangai kau tau , kalah Singa Jantan ! hakhakhak :D aku straight sampai ending taw , dia buat anak sampai 6 baby :) aku suka giler nama anak dorang . yang First Muhammad Danish Franz . Franz tu asal dari bapak Danial :) pastu second round dapat anak kembar . kau tau berapa ? kembar 4 ! haha :D kau ada ? hee ~ 

1st- Darwish 
2nd- Adriana 
3rd- Adlisya 
4th- Dani Asyraf  

haha ! aku ingat nama bebanyak ni sebab nama bebudak ni best . aku suka ! waa . uols yang tengah cari nama untuk baby nah hamek la satu bagi anak . makna nama nama ni hang pi carik sendiri :D huahuahua ! last baby tu aku rasa dia tak cakap :) Danial dengan Airysha kawen bukan ada persefahaman dulu pun masa tu . memang la Danial nak kat Airysha sebab suka tapi sebab ego dia bulinya minah tu . tapi dia tak tau minah kecik tu kecik kecik cili padi ! brutal nak mampus . tapi dalam ketegangan relationship dorang tula yang menyatukan dorang . erm , arh ! aku dah penat . uols nak tau lebih lanjut , pegi la beli baca sendiri . ada kot kat mana mana book store :) oke , bye bye korang . have a nice day . sayang reader sume sume sume ! muah banyak banyak . assalamualaikum ! :)


p/s : kat twitter dah ada yang nak husband cam Danial !
tulah , korang nak tau Danial tu camna .
baca la novel ni . haha !
*promotesekejap*




Older Post | Newer Post
Landlord

Arin for short.

Happy 6th Anniversary Blogshut! Much love for you, my Dear! ❤ 20Nov2010 - 20Nov2016 :)

Check It Out!

Diary NAA's

Twitter: @rinrzk_

Instagram: @azreenamiera

Older Entries


Here's Your Words💋


Helianthus✿




Click here!



Credits!

Template by : Mieyra | Biela
Full Edited : Azreen Amiera
Image From : we❤it

Best View at GOOGLE CHROME!