" align="CENTER" height="0" width="0">
N A A
Congratulations !
Wednesday, April 11 @ 12:08 PM |


Assalamualaikum , hey hello peeps !
yuhuu ! arin harap arin belum terlambat untuk wish kat Aaron Aziz as the winner of Anugerah Bintang Popular Berita Harian yang baru-baru ni diadakan di Arena Of Stars Genting Highland pada 8 April 2012 :) Congratulations , Harris a.k.a Aaron Aziz ! at first ni good news , tapi semalam masuk berita yang ada orang pertikaikan Aaron Aziz menang sebab dia bukan penduduk tetap Malaysia . seperti yang kita maklum , Aaron Aziz is from Singapore . sebab tu la Timbalan Presiden Seniman ( Zed Zaidi ) keluarkan kenyataan seolah-olah tak berpuas hati dengan kemenangan artis luar ni . tapi bila difikirkan balik , kalau tak nak orang luar raih kemenangan tu , tak payah la kasi orang luar berlakon kat Malaysia . kan ? bila dah jadi macam ni , nak pertikaikan pun tak guna . jadi isu pulak bila orang luar menang sedangkan kita sendiri yang kasi dia orang peluang . am i right ? lagipun , ramai yang happy bila Aaron Aziz menang . banyak sebabnya . tak perlu musykil lagi erk ~ and kepada artis-artis lain yang menang as Pengacara Tv and so on congratulations jugak , oke :) huhu . ouh , um i gtg . bye . assalamualaikum :)


p/s : sape yang kiss Harris tu ?!
ngekk kau . bini dia la . takkan nenek kau pulak .
aku sumbat stoking ni kang . HAHA :D



Older Post | Newer Post
Landlord

Arin for short.
Feel free to be here gaiss ^.^

Happy 6th Anniversary Blogshut! Much love for you, my Dear! ❤ 20Nov2010 - 20Nov2016 :)

Check It Out!

Diary NAA's

Twitter: @rinrzk_

Instagram: @azreenamiera

Older Entries


Say something :)


Addicts To




Click here!



Credits!

Template by : Mieyra | Biela
Full Edited : RinAmyra
Image From : we❤it

Best View at GOOGLE CHROME!