" align="CENTER" height="0" width="0">
N A A
Kem Kepimpinan Bersepadu 2012
Thursday, June 28 @ 10:55 PM |

KEM KEPIMPINAN BERSEPADU 
SMK BUKIT RANGIN
2012


Assalamualaikum w.b.t  :)
entry hari ni cuma nak kongsi sikit pasal benda yang dah lapuk ~ huh . tapi masih bermain main difikiran ku .. cewwahh . hikk ! oke oke , entry kali ni sebenarnya dah lama nak post , tapi ala maklumlah udah tua ~  makin tua makin pupus ingatan ini (*ala ala indon*) haha . KEM KEPIMPINAN BERSEPADU SMK BUKIT RANGIN 2012 , 15 & 16 Jun bertempat di Hotel 5 Bintang SMK Bukit Rangin . hahaha ! bestt sangat . arin suka kem ni sebab dia asing asing Muslimin and Muslimat dan game dia comell . hehe . amatlah selesa bila beraktiviti . tak perlu nak malu sgt . ecehhhh :p (*padahal malu jugak bila disuruh ke depan*) wee ~ malas la nak cakap banyak banyak . kita scroll down , enjoy tengok gambar . jom !


Kem Komandan

baju merah tu Abang Fuad yang agak lawak ~
haha . yang belakang chubby chubby tu ,
Ketua Faci , Abang Khairul Amirul :)

aku suka akak ni , cute kan dia :) Kak Aisyah !

yang ni Izman , penghulu segala ahli kem . hehehe .
penghuluwati , Aqila Yasmin comell . hii ~

kami berbaris untuk pergi makan :)

kami makan di sini , Anjung Lestari :)

"jemput makan", Ustazah Yusnita . hehe :D

kami berqiamullail ... tapi ni time nak tunggu solat Isya' :)

yang ni masa main aktiviti malam ... 
bentukkan satu bulatan then gerak ke depan 
salam kiri kanan dan bentukkan semula bulatan tadi ... 
harap faham apa yang arin putar belitkan ni ... hahahah :)

senaman pagi bersama Naiem :)

ni game explorace *abaikan ejaan ku*
 dalam satu bulatan kena pecahkan satu belon .
kira macam united la kot . hehe . kerjasama kami membuahkan hasil .
kami dapat pecahkan belon tersebut bersama dengan menggunakan 
kepala lutut :D then group lelaki sebelah sana tiru cara kami >.<
**ayat skema**

ni group Qayyum . presentation yang amat agresif !
kali ni plak ,, we all kena present satu bandar yang dapat 
kitaorang mcm ... majukan la , kot :D
hehe ,, ***tak pandai nak hurai la***







Majlis Penutupan :) yey !! nak balik dahh ... hahaha :D

THANKS TO ABANG ABANG AND AKAK AKAK fACI KIPSAS :)


&





Older Post | Newer Post
Landlord

Arin for short.
Feel free to be here gaiss ^.^

Happy 6th Anniversary Blogshut! Much love for you, my Dear! ❤ 20Nov2010 - 20Nov2016 :)

Check It Out!

Diary NAA's

Twitter: @rinrzk_

Instagram: @azreenamiera

Older Entries


Say something :)


Addicts To




Click here!



Credits!

Template by : Mieyra | Biela
Full Edited : RinAmyra
Image From : we❤it

Best View at GOOGLE CHROME!