" align="CENTER" height="0" width="0">
Helianthus.
sekadar teguran :)
Saturday, June 23 @ 3:25 PM |


Assalamualaikum :)
okeyy malas nak intro panjang panjang . entry hari ni tiada kena mengena dengan yang dah mati tapi ada kena mengena dengan yang masih hidup . ni hanya sekadar nak bagi teguran sebelum terlambat . hee ~

     ada satu hari tu arin bertugas kat library . and masa arin kemas rak buku tu arin ternampak lelaki dan perempuan berdua duaan disatu meja dalam keadaan bertentangan . then arin tegur mereka . " assalamualaikum , sory kat sini lelaki perempuan tak boleh duduk berdua duaan . sebelum cikgu nampak better you all duduk asing asing " . dan si lelaki tu 'macam' marah dan tak berpuas hati la KOT . *ada aku kesah* kau baru form3 je pon . junior aku . hakk :p nak marah pegy mampuss ! watlekk lu . *maaf :) and nak ditambahkan kisah ni lagi budak perempuan tu selalu la jugak update status kat FB dia and status dia tu agak ~ keISLAMan , tegur orang yang buat dosa apa semua . tapi dia tak fikir ke sebelum dia tegur orang . nak bercakap apa pun cermin diri tu dulu , YA :) you date sana sini , berkepit bagai :p dan memanjangkan lagi bulu mata orang yang memandang , you tak pikir ke ..? itu dinamakan maksiat , ye sayang :) 

     kat sini arin bukan nak tegur kat mereka berdua ni je . ni untuk semua . arin bukan la pandai sangat nak nasihat nasihat orang walhal arin sendiri pun tak perfect . tapi sekadar teguran tu apa salahnya , kan ? huhu . arin nak bagitahu yang library tu tempat kita mencari ilmu dan menambahkan lagi ilmu yang dah sedia ada . so manfaatkanlah nikmat yang diberi dengan sebaik baiknya dan bukan menyalah gunakan nikmat yang diberi . huu ~ tak pandai la nak cakap benda macam ni . hewww ~ hurm . wookeeyyy , arin rasa tade apa dah nak cakap cakap , hehe . kalau ada yang terasa , arin minta maaf sangat sangat . sebab arin tak tahu nak menegur benda benda macam ni melalui apa . thats why arin terus cakap kat sini . 


p/s : arin minta maaf kalau ada yang terasa .
yang baik tu datang dari Allah S.W.T 
dan yang buruk itu datang dari diri arin sendiri . 
wallahuallam , assalamualaikum :)




Older Post | Newer Post
Landlord

Arin for short.

Happy 6th Anniversary Blogshut! Much love for you, my Dear! ❤ 20Nov2010 - 20Nov2016 :)

Check It Out!

Diary NAA's

Twitter: @rinrzk_

Instagram: @azreenamiera

Older Entries


Here's Your Words💋


Helianthus✿




Click here!



Credits!

Template by : Mieyra | Biela
Full Edited : Azreen Amiera
Image From : we❤it

Best View at GOOGLE CHROME!