" align="CENTER" height="0" width="0">
N A A
Rindu
Saturday, July 14 @ 3:41 AM |


assalamualaikum wbt :)
pagi ni . hehe . pagi ni arin jadi stalker terhebat . HAHA . hebat la sangat stalk blog sendiri . *malu* *blushing* hee ~ tiba tiba je rasa nak baca semula apa yang arin dah melalut kat blog ni . bila baca semula . ala mak aihh , malunya ... tak sangka aku tulis macam gitu gayanya . ala maklum , masa tu budak budak lagi . bila umur dah meningkat baca balik coret coret masa kecik kecik dulu rasa nak ketawa guling guling pulak . Eeeii , kenapa arin tulis macam tu . tak suka tak suka . mesti orang yang baca dulu dulu menyampah gila dengan budak ni punya entry . tah ape ape . takpe la , at least ada jugak tempat arin luah perasaan . ecehceh ! hurm , masa arin syok sendiri baca blog sendiri punya , adalah entry entry yang buat arin rasa nak putarkan balik masa tu . tapi siapalah arin ... huh , ngeluh jap . rindu sangat ke ? yeah ! rindu gila . rindu masa happy happy , sweet sweet , sad sad , gaduh gaduh ... kadang kadang tu ada jugak rasa dan tertanya tanya , kenapa hidup aku macam ni ? kenapa aku tak boleh hidup macam orang lain ? maksud aku , pendirian yang tak ada dalam hidup aku . ye , aku memang tak ada pendirian apatah lagi prinsip hidup . sama ke tu ? apa apa jelah . dan kalau ada pun aku selalu langgar prinsip prinsip tu . aku memang teruk , kan ? aku tak pernah memanfaatkan apa yang aku ada . aku selalu menyalahgunakan apa yang aku ada . aku selalu lupa kepada pemberi nikmat hidup pada aku . masa :) Allahuakbar ... satu nikmat yang aku tak pernah memanfaatkan dengan betul . masa aku diberi peluang hidup happy aku tak pernah fikir apa yang akan terjadi pada aku dimasa akan datang . yang aku tahu , janji happy >.< aku tak tahulah kenapa aku selalu sangat menangguhkan kerja kerja aku sedangkan Allah dah tetapkan masa yang cantik dan baik sangat untuk aku buat kerja yang sepatutnya aku buat . tapi biasalah , nama pun manusia . aku rindu masa aku ada kawan yang baik and really really understand me . dia caring , charming ... satu hari tu , aku tak tahu dari mana datangnya silap yang mungkin dari diri aku sendiri atau sebaliknya . kami bermusuhan ? aku sayang dia . tak mungkin dia musuh aku . tapi besar kemungkinan aku adalah musuh dia . dia benci aku . kalau dia sayangkan persahabatan kami , tak mungkin dia sanggup hina aku depan orang ramai . aku tahu ada salah faham antara aku dan dia yang buat dia rasa benci kat aku . sampai sekarang ... aku nak explain dekat dia . tapi aku tangguh tangguhkan . tulah aku ... sekarang , khabar dia pun aku tak tahu . kadang kadang aku nampak dia tapi dalam keadaan jarak jauh . nak cerita pula pasal akademik aku dah target dia untuk jadi pesaing rahsia aku . bila banding bezakan result aku dengan dia , result dia dah mendahului aku . sometimes , aku rasa tergugat jugak . aku takut dia ketawakan aku . rasa macam bodoh sangat aku ni bila aku duduk bawah dia . omg ! huh , gila je rasa bila ingat balik zaman zaman kawan dengan dia dulu . banyak gila orang try nak porak perandakan aku dengan dia . aku tahulah batas batas pergaulan . aku belum sampai ke tahap yang tak sepatutnya . dia kawan aku . aku kawan dia . dia hormat aku , aku hormat dia . fair lah , kan ? nak diungkit unkitkan banyak banyak lagi pun dah tak guna . dia takkan tahu dan takkan nak dan takkan pernah nak ambil tahu pasal aku . tak kisahlah , aku dah janji Friend Forever dengan dia . aku tak akan mungkir janji . InsyaAllah :) aku sayang kawan aku , dunia akhirat . thanks sebab kembalikan semangat aku . aku rindu kat kau , Ikan :) take care . 

p/s : sorry sangat kalau ada silap bahasa .
entry kali ni sekadar luahan perasaan . 
takkan ada sesuatu yang menarik di sini melainkan an annoying entry :D
HAHA . oke bye , assalamualaikum :)




Older Post | Newer Post
Landlord

Arin for short.
Feel free to be here gaiss ^.^

Happy 6th Anniversary Blogshut! Much love for you, my Dear! ❤ 20Nov2010 - 20Nov2016 :)

Check It Out!

Diary NAA's

Twitter: @azrnamra

Instagram: @azreenamiera

Older Entries


Say something :)


Addicts To




Click here!



Credits!

Template by : Mieyra | Biela
Full Edited : RinAmyra
Image From : we❤it

Best View at GOOGLE CHROME!