" align="CENTER" height="0" width="0">
N A A
Behave =.='
Sunday, August 5 @ 12:57 PM |


Assalamualaikum wbt.
     Today, I want to share something that now exists among teenagers. I hate to say about this. But my hands, my eyes, and my feet have forced me to share about it. Very annoying! Oke now. Anyone here have a boyfriend @ girlfriend? Raised your hands! Wahahaha! And are you still in school? If yeah, it's very annoying puppy love, you know?! Do not fret because it's just my opinion :) I already have couple at school. But it was some time ago. And now no longer. Because I just want to feel what is mean by 'couple'? And I already can feel a very strange feeling and makes me suddenly engrossed. I couple since form1. And he is my senior. Very charming :) But it was all just temporary. I don't want to know him in depth before I decided to couple with him! Serve you right, Arin. 

     Hey guys, I don't need to tell about it. Because that's not what I wanted to share. Hurm, start with... I don't like to read the status of people in love. Jealous? Ouh tidak sama sekali. Mungkin masa aku macam dia orang, orang judge aku macam aku judge orang sekarang ni. Get it? So fahamlah aku sekarang apa pandangan masyarakat pada sepasang makhluk tersebut termasuklah aku. Kadang kadang kalau kita bercinta sekalipun pastikan kita jaga batas batasnya bukan main suka suka je nak touch touch anak dara orang. Kat sekolah pun sama. Tahu dah tak sah bercouple kalau tak jalan sama sama, pergi kantin sama sama, balik sama sama. Tapi ingatlah, kita masih di sekolah. Even di luar sekolah pun we should behave. Kalau kita rasa tak suka tengok orang buat macam tu, samalah juga bila orang tengok kita buat dan mereka automatik akan pandang dan fikir bukan bukan pasal kita, kan? Huh. Tak berani nak cakap macam macam lagi .  Heww. Oke, kat bawah ni sekadar suka suka nak kongsi dengan korang korang ~ hee.

     To My Dear, Friends : If we are have a chat, must be inserted about the love , right? All of you will always ask me...

Who is your boyfie?
Where is your boyfriend? 
and etc.

And the answer is, i don't have any boyfriend. Get it? Dan you all mesti tahu yang arin seriously tak berminat dah benda benda macam ni. Kadang kadang tu arin suka sangat tengok orang yang single mingle dan tak terasa nak bercinta pun sebab dia tak perlu fikirkan pasal orang lain especially tentang lelaki yang boleh membuatkan hidup dia berubah dengan serta merta sama ada ke arah yang baik atau sebaliknya. Wallahualam. 

     Oke, dah kesuntukan masa untuk menghafal oral BI . huaaaa! *meraung macam budak kecik* 
Bye, Selamat Berbuka Puasa yea! 
assalamualaikum :)




Older Post | Newer Post
Landlord

Arin for short.
Feel free to be here gaiss ^.^

Happy 6th Anniversary Blogshut! Much love for you, my Dear! ❤ 20Nov2010 - 20Nov2016 :)

Check It Out!

Diary NAA's

Twitter: @azrnamra

Instagram: @azreenamiera

Older Entries


Say something :)


Addicts To




Click here!



Credits!

Template by : Mieyra | Biela
Full Edited : RinAmyra
Image From : we❤it

Best View at GOOGLE CHROME!