" align="CENTER" height="0" width="0">
N A A
Crush
Thursday, August 9 @ 10:52 PM |


Assalamualaikum wbt .
Hey you! Hari ni arin nak share something dengan korang. Orang dulu-dulu kata Secret Admire tu orang yang kita minat atau peminat kita dalam diam, kan? Tapi sekarang Crush yang menjadi trademark budak-budak zaman sekarang. Nak-nak bagi remaja-remaja . Kan kan? Korang mesti ada Crush, betul tak? Tipu la kalau kata takde. Takkan tak TERsuka kat sapa sapa kut. Eleyh, malu-malu pulak dah. Hikk. 

Dear Crush, 
The first time I saw you, I have come to love you in silence. Perhaps you noticed or not, is not the problem. You are older than me 2 years. And I like who are more mature than I am. I feel that you are very charming and good-looking. Handsome! huhuhu. I know that you never know that I love you. But my heart has never lied to evaluate someone I love. I did not expect you will be for my own someday. But I hope that you will know that I have feelings for you, my dear Crush :)

-Azreen Amiera

Kita takde boyfriend. Crush pun dah cukup. Kalau ada boyfriend kena cekup pulak nanti. Kalau ada Crush perlu ke cekup bagai ni. Hee ~ Aman hidup! Ouh yea, arin ada nak tanya sesuatu dan nak minta pendapat korang. Kita ada sorang kawan, hanya kawan bukan Sahabat. Then, dia punya mulut ni agak keterlaluan percakapannya bila berkata-kata. Senang cakap ikut dan dia je nak cakap. Ikut sesedap rasa hati nak kutuk-kutuk orang dan kalau dia nak mengata seseorang tu pun perlu ke dia cakap dalam Volume Suaranya yang agak tinggi? Kadang-kadang tu, arin pulak yang rasa takut kalau-kalau orang yang dia duk kutuk tu terdengar. Arin nak sangat tegur dia tapi takut dia terasa hati. Tapi kalau tak ditegur, makin menjadi-jadilah perangai dia tu. Sampai dengan arin pun dia cakap macam apa orang kata tu "mulut takde Insurans"? Ha, gitulah gayanya. Dah banyak kali arin terasa hati dengan dia. Nak dilawan rasa macam kita pun turut sama perangai macam dia. Tak naklah macam tu pulakkan. So, apa pendapat korang. Perlu ke arin tegur dia? Dan kalau arin perlu tegur dia, dengan cara apa pulak? 

p/s : Tajuk entry Crush. Tapi ada dua cerita yang berlainan.
Lantaklah. Who cares? Apa yang penting, Crush arin tu sentiasa bermain-main di mata.
Eceh cehh. Nyampah :p *AnAnnoyingFace* One more,
penggunaan Bahasa Inggeris perlu dititikberatkan. Jadi arin hanya mencuba.
Walaupun dah tau ayat macam cacing tak sabar nak kena pijak dek manusia.
Gtg, Bye. Assalamualaikum :)






Older Post | Newer Post
Landlord

Arin for short.
Feel free to be here gaiss ^.^

Happy 6th Anniversary Blogshut! Much love for you, my Dear! ❤ 20Nov2010 - 20Nov2016 :)

Check It Out!

Diary NAA's

Twitter: @azrnamra

Instagram: @azreenamiera

Older Entries


Say something :)


Addicts To




Click here!



Credits!

Template by : Mieyra | Biela
Full Edited : RinAmyra
Image From : we❤it

Best View at GOOGLE CHROME!