" align="CENTER" height="0" width="0">
N A A
Hope Dreams Come True
Saturday, September 1 @ 3:09 AM |


Assalamualaikum wbt.
Terasa sunyi gila malam ni. Online twitter macam apa je Tweet and RT menda mengarut. Seriously, bosan sunyi macam nak... Ergrr! Tetiba je rasa nak jadi macam dulu dulu. Hoho. Macam apa tu? Yeah, zaman sekolah rendah. Sumpah rindu! Sekolah Kebangsaan Sungai Isap Kuantan. I Miss You So Much, dude :) Hehe. Kan best kalau dalam dunia ni kita boleh jadi apa je yang kita nak. Oh bahagianya... 

     Aku tak pernah rasa orang suka kat aku #Crush. Arh, ayat monyet! Suka hati la. Tapi takpe. Aku tak kisah yang tu. Sebab dah ada ramai orang yang suka kawan dengan aku :) Yeke? Kalau orang kawan dengan aku sekarang maknanya dia suka la kawan dengan aku, kan? Okey. For your information, actually I'm totally not genius like Nasha Adlina. I'm not good like Aqila YasminI'm not pretty like herI'm not famous like him. And I'm not happy go lucky person like Ana Lu'luMaybe that's why no one like me. And my life were too suck! Tak kisah la. Think positive :) 

     Kadang kadang tu terasa diri ni kecik sangat di mata orang. And maybe sometimes macam halimunan je. Bukan di mata #Crush je tapi di mata mereka mereka yang lain pun sama :) Tak nak pun terlalu terhegeh hegeh mencari famous. Publisiti murahan tahu! Tak. Aku cuma nak tunjukkan kat semua orang yang aku pun boleh buat. Aku pun boleh jadi macam dia dan dia. Tapi orang seolah olah tak percayakan aku. Ada satu hari tu semangat aku memang down gila bila ada someone tu and dia pulak kawan aku sendiri! Lepas apa yang dia dah buat aku tak banyak fikir pasal tu lagi. Thats why aku let go je apa dia nak cakap. Aku nak belajar dan latih diri aku untuk sentiasa berfikiran positif :)

     Aku punya hobby memang tak boleh bla. Stalk orang pastu kutuk sengsorang depan lappy then stalk dan stalk lagi sampai hati sendiri yang sakit! Padan dengan muka :p Sakit hati bila diri ni seolah olah diperbodohkan. Walau nama tak dimention, aku tahu la. Tahu dah aku bodoh tak payah kau bodohkan aku lagi. Kesian mak aku nak tengok result aku yang cun. Kalau kau asyik buat aku jadi bodoh. Tak merasa la mak aku nak tengok result aku yang cun tu next year. Huahuahua :D Dan kau, jangan tunjuk hebat dengan kata kata kau yang tak hebat pun tahu tak. Benci lelaki yang kuat mencarut tahu!

     Aku harap aku dapat jumpa Cinta Platonik aku jika diIzinkan olehNya :) 


p/s: Entry kali ini sekadar luahan perasaan.
Ignore apa apa yang menjengkelkan.
Dah habis baca? sila buat Duckface! Hua...!
Maaf kepada reader yang lebih tua.
Maaf jika ada tutur bicara yang kurang sopan :)

     



Older Post | Newer Post
Landlord

Arin for short.
Feel free to be here gaiss ^.^

Happy 6th Anniversary Blogshut! Much love for you, my Dear! ❤ 20Nov2010 - 20Nov2016 :)

Check It Out!

Diary NAA's

Twitter: @rinrzk_

Instagram: @azreenamiera

Older Entries


Say something :)


Addicts To




Click here!



Credits!

Template by : Mieyra | Biela
Full Edited : RinAmyra
Image From : we❤it

Best View at GOOGLE CHROME!