" align="CENTER" height="0" width="0">
N A A
At KIPSAS :)
Wednesday, October 31 @ 12:22 AM |

Assalamualaikum, hey hello Annyeong haseyo! Lama dah tak jumpa blogshut ku yang tercinta ini. Huah! *welk. Haha. Oke oke, actually harini Arin nak post satu entry yang dah lama sebenarnya tersimpan dalam lappy ni tapi tak ada mood nak menaip di blog. Hehe. So harini Arin nak cerita sikit pengalaman dekat KIPSAS selama dalam kira-kira 4jam kami, 4Etika '12 berada di sana *pengalamanlah sangatkan :p Hoho.  Kita orang pergi sana sebab terpilih untuk join ceramah Keusahawanan. Amboi, mentang-mentang we all budak Akaun terus kasi pergi jalan ke sana! Hah, best giler sebab hari tu kita orang tak payah belajar. Sampai petang duduk kat sana. Hehe. Masa orang tengah berforum tentang isu semasa perniagaan di Malaysia sekarang kita orang langsung tak beri perhatian. Kalau ada pun ciput je kita orang salin sebab sibuk bertweet dan berfacebook. Ala maklumlah, kat situ ada WIFI tanpa password! Ada jealous!? Hah. Teruk sungguh perangai :p Oke oke, malas nak cerita panjang lebar lagi. Kita scroll down then enjoy dengan gambar yang kita orang snap masa dekat KIPSAS :)


Dari belakang baju putih tu Ally then aku.
Yang buat peace yow tu Shazlin then Silmi Nabilah Myra Azizah and Raby :)

Dari belakang Shazlin Ally Aku Myra and Raby.
Yang depan Silmi Ain Aqilah and Azizah. Depan yang comel comel tu, Nabilah!

Candid! Yang belum dimention is Anna yang comel berbaju biru tu :)

Gambar ni smart! Aku suka :)

credit: Ain (as snapper) *suka hati je bahasa aku, haha
credit: Myra ( as the owner of her tab)

Oke, aku suka giler gambar ni!! Huaw :)

Gambar ni pulak Superwomen yang entah datang dari planet mana tah! Haha
Korang comel, sumpah! :)

Aku bersama NABILAH yang comel :) wee >.<

Ni kita orang dengan Akak akak dekat KIPSAS.
Aku ingat nama akak yang baju biru muda hujung sekali tu je, Kak Ada :)
Dia FACI aku masa Kem Kepimpinan dulu.




p/s: Syok dapat keluar dari sekolah pergi jalan walaupun tak jauh. Haha. 
Thanks untuk Myra sebab Tag kat aku gambar ni. Sayang kau!
Kat sini tak ada gambar pelajar lelaki 4Etika '12 sebab tempat ni
orang-orangnya jaga adab so tak boleh nak bergaul bersnap dengan lelaki sangat :)
Thanks for all viewer. Bye, assalamualaikum :)






Older Post | Newer Post
Landlord

Arin for short.
Feel free to be here gaiss ^.^

Happy 6th Anniversary Blogshut! Much love for you, my Dear! ❤ 20Nov2010 - 20Nov2016 :)

Check It Out!

Diary NAA's

Twitter: @azrnamra

Instagram: @azreenamiera

Older Entries


Say something :)


Addicts To




Click here!



Credits!

Template by : Mieyra | Biela
Full Edited : RinAmyra
Image From : we❤it

Best View at GOOGLE CHROME!