" align="CENTER" height="0" width="0">
N A A
Cikgu Badrila ( PRAKTIKAL)
Wednesday, October 31 @ 12:21 AM |

Assalamualaikum, kali ni Arin nak post pasal cikgu praktikal Arin yang baru je habis praktikal 19 Oktober lalu. Nama dia Cikgu Badrila or nama facebook dia Iela Ismail :) Cikgu ni baik. Sporting. Erm, takde apa nak komen pasal cikgu ni. 3hari sebelum last day dia praktikal kat Sekolah Menengah Kebangsaan Bukit Rangin, Kuantan tu dia ada kasi satu sorang kertas kecik then suruh kita orang komen apa apa pasal dia selama dia mengajar kita orang. Arin tak pandai nak mengomen orang lagi lagi untuk cikgu. So Arin kasi ucapan jelah kat dalam kertas tu. Cikgu nikan kalau pakai tudung nampak kemas je. Arin sendiri pun tak tahu macam mana dia klip kerongsang tu. Serious! Arin dah try pakai macam cikgu tapi tidak berjaya *arh skema ayat :p Oke oke, kita scroll down and enjoy dengan gambar yang bakal di tayang :p Peace yow!










p/s: Thanks cikgu! Halalkan segala ilmu yang cikgu dah bagi kat kita
orang selama ni keyh. Semoga berjaya! Bye cikgu! Jangan lupakan kita orang tau :)
Sayang cikgu >.<






Older Post | Newer Post
Landlord

Arin for short.
Feel free to be here gaiss ^.^

Happy 6th Anniversary Blogshut! Much love for you, my Dear! ❤ 20Nov2010 - 20Nov2016 :)

Check It Out!

Diary NAA's

Twitter: @azrnamra

Instagram: @azreenamiera

Older Entries


Say something :)


Addicts To




Click here!



Credits!

Template by : Mieyra | Biela
Full Edited : RinAmyra
Image From : we❤it

Best View at GOOGLE CHROME!