" align="CENTER" height="0" width="0">
N A A
Rindu Terasa :')
Saturday, November 24 @ 4:58 AM |


Assalamualaikum. Ok, sangat dan tersangat la boring dipagi jam 4am ini. Oh hurh. Baru time ni dapat nak merajinkan diri bukak blog. Hee. Oleh kerana terlalu merindui dua insan ini merangkap sahabat dan juga pendengar setia aku. Aku akan mengAWARDkan mereka dengan hanya menceritakan tentang mereka sahaja di entry kali ini. Ok? Hikk.

          Dua insan yang aku boldkan tadi is Zahariah dan juga Shida. Seriously, miss both of them sangat-sangat. Aku kenal Zahariah dengan Shida masa Form2. Di kelas 2Terampil :) Actually aku dengan Zahariah satu kelas since Form1 lagi. 1Terampil. Tapi masa tu dia agak sombong sikit. Haha *jangan marah yea Zahariah. Tapi dah hampir akhir tahun 2010 kita orang Form2. Time tulah baru nak rapat dengan Zahariah and Shida.


Aku bersama Zahariah :')

          Rindu sangat nak borak benda tak penting dengan dia. Masa Form3 dulu. 3Terampil. wink wink ^.^ Hehe. Kami duduk sebelah menyebelah. Aku dah awardkan dia sebagai SAHABAT aku. Sebab dia selalu bawa info menarik, sedih, menyakitkan pada aku. Haha. Kadang-kadang kita orang selalu buat dajal dalam kelas. Kalau Zahariah tengah baca ni aku rasa dia ingat benda ni. Masa tu ada homework BM. Kita orang buat homework tu. Tapi silap muka surat pulak dah. Oleh kerana takut, jadi kita orang ada sikit tiru jawapan belakang and amek sikit jawapan cikgu. Ni kita orang buat dalam keadaan DARURAT. Kami budak baik. Tak buat benda yang tak sepatutnya kalau dah terpaksa kena jugak! Heee. Dia jugak pendengar yang setia. Aku selalu bawak cerita-cerita masalah aku dekat dia. Aku dah jarang sangat-sangat dapat jumpa dia. Dia tak pernah berubah. Masih comel chubby macam biasa. Hahaha :* Ampunkan tuan hamba, wahai Zahariah Masrur ~.~ Ngeeeee. Rindu awak sangat-sangat. Jangan lupa kat saya even awak dah ada bestie baru! Heeee :') Sayang awak!


Me with Shida :')

          ILoveHer so much because she's always there for me. Aku selalu share dengan dia dari hati ke hati. Dia jugak SAHABAT aku. Tapi dia pun sama. Jarang sangat nak jumpa. Kami terpisah since Form4. Aku dengan dia ibarat aku ke utara dan dia ke selatan. Macam biasa. Aku akan bukak cerita masalah aku dekat dia. Apa guna kawan kalau tak dengar keluhan kawan dia, kan? Jadi, dia jugak pendengar setia aku. Dulu, mana ada aku situ jugak dia ada. Dia selalu tolong aku masa study dalam kelas. Apa yang aku krek krek tu aku rujuk dekat dia. Aku rindu dia giler! :') Kau pun sama Shida. Jangan lupa kat aku taw. Sayang kau :')




Bila mengenangkan balik semua ni rasa macam nak menangis je.
I miss that moment. 
#SAHABAT :')



     



Older Post | Newer Post
Landlord

Arin for short.
Feel free to be here gaiss ^.^

Happy 6th Anniversary Blogshut! Much love for you, my Dear! ❤ 20Nov2010 - 20Nov2016 :)

Check It Out!

Diary NAA's

Twitter: @rinrzk_

Instagram: @azreenamiera

Older Entries


Say something :)


Addicts To




Click here!



Credits!

Template by : Mieyra | Biela
Full Edited : RinAmyra
Image From : we❤it

Best View at GOOGLE CHROME!