" align="CENTER" height="0" width="0">
N A A
Good Luck Everyone :)
Tuesday, January 1 @ 1:30 AM |

        

  Assalamualaikum.

First of all, Arin nak ucapkan Selamat Menyambut Tahun Baru 2013. Selamat menjalankan azam baru. Selamat membangkitkan semangat yang baru. Dan selamat KEMBALI KE SEKOLAH! Uh? Sekolah? Huh. Okey, seriously. Seminggu sebelum sekolah, i feel soo urh! Rasa cuti macam sekejap sangat. Omaigod! Tak puas :p 

Tapi, takpe kot. Lepas SPM nanti cuti lagi lama! Haha. Oh? SPM? Yea, Arin nak SPM dah tahun depan. Cepatkan masa berlalu? Dulu tulis nama kelas dekat buku, angka 1 kat depan. Sekarang dah angka 5! Ohh ohh yea yea. Aku dah jadi senior semula! Bhahaha. Senior la sangat. Padahal perangai macam katak bawah tempurung je dekat sekolah. Eh? Yeke? Hooh =.=

Doakan semoga Arin and kawan kawan yang lain sama ada yang SPM ke PMR ke ataupun UPSR berjaya okey :) And untuk bebudak yang baru nak tempuh hari baru di sekolah yang baru GOOD LUCK! Especially adik adik yang baru nak masuk Tadika, Darjah 1 and Form 1. Mula mula memang la rasa gerun debar gak. Tapi bila dah lama lama best apa! Haha. *pengalaman. 

Adik adik yang baru nak masuk Form 1 tu behave okey. Tak payah tergoda sangat dengan senior senior lelaki tu. Nak nak adik adik gurls Form 1. Tak perlu bersaudara angkat sangat la. Lama lama kang korang yang terangkat. Hee. Ini juga pengalaman Arin sebab dah nak masuk 5tahun di alam sekolah menengah. Banyak cabaran dan dugaan yang datang tanpa diundang. Fiuhh =.= Terasa malu pulak bila dikenang semula semua tu. *blushing*tutup muka dengan bantal >.<

Apa apa pun, semoga berjaya melaksanakan azam azam baru uolls yang dah dilistkan tu, yea :) Arin punya azam pakai yang tahun lepas la. Tu pun tak diselesaikan lagi. Okey. Ni penting. Make sure uolls dah ready:

✔ Iron uniform sekolah
✔ Kasut sekolah
 Balut buku
 Kemas beg
✔ Stationery
✔ Make sure jugak MEJA STUDY.
Sebab kalau bersepah macam mana nak naik mood study, kan?
✔ Bilik yang bersih (Penting!) Hihi
✔ Set jam seawal 5.30am (Penting! Supaya tak kelam kabut)
✔ Tidur awal (11pm)






p/s : Selamat memajukan diri anda ditahun baru ni, okey! :)
Good Luck Everyone!





Older Post | Newer Post
Landlord

Arin for short.
Feel free to be here gaiss ^.^

Happy 6th Anniversary Blogshut! Much love for you, my Dear! ❤ 20Nov2010 - 20Nov2016 :)

Check It Out!

Diary NAA's

Twitter: @rinrzk_

Instagram: @azreenamiera

Older Entries


Say something :)


Addicts To




Click here!



Credits!

Template by : Mieyra | Biela
Full Edited : RinAmyra
Image From : we❤it

Best View at GOOGLE CHROME!