" align="CENTER" height="0" width="0">
Helianthus.
Hectic Life
Thursday, April 24 @ 6:02 PM |



Assalamualaikum. Hey guys! Whats up?
Erm. So today iolls nak kasi potpet dekat blogshut ni! Heee. Emm emm *gedik pulak iolls tu* Oke semula semula. Ehemehem! Oke. Harini Arin nak kasi potpet dekat blogshut. Hurm, for what? And what? Then guess what? Hihihi. Nothing actually. Arin cuma nak kongsi lagu favourite Arin lately ni. Ala maklum sejak jadi penganggur tegar ni selalu laa try and error lagu lagu best kabaaabooom. Hah gitu! Heee. See yaa! Tajuk entri takde kena mengena langsung dengan apa yang nak disharekan. Heee. Dah lepas ni nak sambung belajar sibuk apa semua takde masa dah nak berjiwang layan layan lagu bagai. Yedok? Kehkeh.

Lagu lagu ni sebenarnya Arin banyak tahu pun sebab ada friends wechat yang selalu share moments dorang then buat lirik. Arin copy then kasi scan dekat GrandPa Google. Kihkihkih! Arin suka layan lagu lagu ni. Tapi tengok laa pada lagu apa tu kan. Lagu yang slow slow tu boleh laa. Kasi #Layann gitu. Sebenarnya sorang je friend wechat Arin yang selalu buat lirik as his moments. Arin bukan banyak friends wechat. 40 je. Buat apa banyak banyak. Serabut je. Kang ada yang buat moments maki hamun tu yang tak suka tu. Hikhik :)

Oke oke. Jangan banyak melalut. So Arin nak share lagu lagu nih. Bukan lagu baru pun. Dah lama, maybe. Tapi still sedap untuk didengar dan dilayan. Hikk! Orait guys, lets cekidaut and kasi layann oke?! >.<


















Oke! Done. Hihihi. Selalunya erm bukan selalu je. Hari hari laa Arin dengar lagu lagu ni. Dah habis tu dia ulang balik. Tak bosan pun. Sebab lagu ni sweet muwiit muah muah gitu! Hahaha. Try laa dengar lagu lagu ni. For those yang suka layan jiwang jiwang macam iolls ni laa. Hikhik. Ehh alahai, terkeluar dah gediks tu. Huhuhu. Erm, thanks yea untuk orang yang share lirik lirik lagu dekat moments Wechat tu. Lagu yang awak dengar tu semuanya lagu yang sedap didengar. Sampai ke hati dah taw! Hahahaha :)

And ni Arin nak hadiahkan untuk dia yang suka share lirik lagu dekat moments Wechat tu :)


 Pelengkap Hidupku by Eren & Romi 

Aku bagai laut tak bertepi dan tak berkarang
Aku bagai bintang yang tak ditemani malam
Melihat dirimu ada senyum canda dan tawa
Yang membuat aku tak ingin pergi darimu

Teringat janji lamamu kepadaku
Teringat aku teringat
Teringat saat kau masih ada di sini
Temani ku sepanjang hari

♥ Bila kau pergi jauh ingatlah aku
Bila ku di sampingmu peluk tubuhku
Bila kau rindu aku panggil namaku
Ku datang menemuimu 

♥ Peluk erat jasadku jangan lepaskan
Tetaplah kau di sini arungi malam
Kerna hanya dirimu belahan jiwa
Pelengkap ku di dunia 

Terima kasih wahai Pemilik Hati sebab dah menjadi Pelengkap Hidup saya walaupun terlalu sekejap. Saya dah redha. Saya dah cuba yang terbaik tapi jodoh tak panjang. Mungkin saya belum layak untuk membahagiakan sesiapa lagi. Maafkan saya. Saya bahagia walaupun its just for one week. Huhuhu. Its pointless right untuk ungkit balik. So thanks for every single thing that you've ever done for me :") 

Love, NAA  



Thanks viewers and readers sekalian untuk entri kali ni.
Much love for you guys :)





Older Post | Newer Post
Landlord

Arin for short.

Happy 6th Anniversary Blogshut! Much love for you, my Dear! ❤ 20Nov2010 - 20Nov2016 :)

Check It Out!

Diary NAA's

Twitter: @rinrzk_

Instagram: @azreenamiera

Older Entries


Here's Your Words💋


Helianthus✿




Click here!



Credits!

Template by : Mieyra | Biela
Full Edited : Azreen Amiera
Image From : we❤it

Best View at GOOGLE CHROME!